Jovana Jeremić ide u pevačice – Dobila ozbiljne ponude za saradnju: “Postaću kraljica bakšiša, treba unovčiti talenat”

|

Prema navodima medija, kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić je dobila dve ponude za snimanje pesama, a ona još uvek razmišlja šta da odabere. Čak i vlasnici luksuznih prestoničkih lokala žele da plate papreno njen nastup, budući da bi svi došli da slušaju i gledaju popularnu voditeljku.

“Svi su videli kakvu atmosferu pravi kad se pojavi na nekom gradskom dešavanju. Ona je pravi “plavi haos”, ne staje sa igrom i pesmom. Možda još uvek nije najbolja pevačica, ali vežba, trudi se, nema tremu i harizmatična je. To ljudi više vole nego kad neko stoji i peva. Čuo sam da je traže i neki vlasnici lokala, da se pojavi na sat, spremni su da daju ozbiljan novac za to”, ispričao je izvor Kurira.

Voditeljka je sada sa osmehom priznala da je sve to tačno, kao i da ako pristane na ponudu postaće “kraljica bakšiša”.

“Istina je da sam dobila ponude, ali čekam pravu stvar. Nije isključeno da ću postati i pevačica jer sam ja pre svega zabavljač. Ja sam majka za nastupe, samo čekam pravu stvar, skupu priču. Dobila sam i bakšiš na jednom nastupu, 400 evra u cugu, ako počnem ozbiljno da se bavim ovim postaću brzo “kraljica bakšiša”. Treba unovčiti talenat, a ja se borim sama i to pošteno.Imala sam ponude i za spotove, ali sam odbila jer sam ja skupa”, ispričala je voditeljka.

Izvor: kurir.rs