Jovana Jeremić gola iz kade oplela po kolegenicama: “Rejtinzi vam na aparatima”

|

Jovana Jeremić, poznata voditeljka, iznenadila je javnost kada je pre par meseci otkrila da će početi da piše pesme za naše pevačice, ali pravi šok usledio je nakon što je otkrila da će i sama objaviti jednu pesmu.

Radi se o numeri koja se zove “Roleks” u kojoj kaže: “Guči mama, sve pare napravi sama”, ali i “oko nje su paparaci i galama”, otkrila je Jovana gostujući u emisiji “Exkluzivno” u kojoj se kupala u kadi.

Jovana Jeremić je vodila razgovor s voditeljem iz kade, koja je bila puna pene i cveća, i podizala je noge kako bi pokazala da žene treba da budu senzualne i “da se ništa ne vidi da se naslućuje”, a zatim rekla i da žene “ne bi trebalo da budu zavidne”.

“Vidi mene, ja se ne bavim nijednom koleginicom, one mene ne interesuju”, izjavila je Jovana, koja je svojevremeno rekla da ju je voditeljka Javnog servisa Dragana Kosjerina iskopirala, pojavivši se u jednoj emisiji u muškom odelu.

“Ja sam žena gospođetina, ja pišem pesme, objavljujem sve na Instagramu, radim… bavite se svojim rejtinzima jer ste uveliko na veštačkim aparatima, samo vam to niko nije rekao”, rekla je Jovana.

Ona je pored Kosjerine, za koju je rekla da je “zamenljiva kategorija, jer će RTS funkcionisati bez nje”, a za nekoliko koleginica, koje nije želela da imenuje, izjavila “da nemaju 2 grama mozga i da im švaleri prave decu”.

Izvor: kurir.rs