Jovan Memedović na ćerkinoj svadbi pokazao novu devojku: Voditelj plesao sa Snežanom pred bivšom ženom (FOTO)

|

Otkako se razveo od supruge Mirjane, majke njegove dece, nova devojka Jovana Memedovića tema je o kojoj se često nagađa u javnosti, a nakon svadbenog veselja njegove ćerke Maše svi se pitaju da li je došao trenutak da svoju izabranicu predstavi javnosti.

Jedan od omiljenih voditelja u Srbiji, na Mašinom venčanju pojavio se pod ruku sa zanosnom plavušom Snežanom Stojković, te su mnogi zaključili da je upravo ona nova devojka Jovana Memedovića.

Ako je suditi prema fotografijama koje su osvanule na Snežaninom “Instagramu”, reklo bi se da su Memedović i ona vrlo bliski. Sjajno su se provodili i igrali na podijumu odlično raspoloženi iako je u neposrednoj blizini bila i Jovanova bivša supruga Mirjana.

“U, kakva žurka”, napisala je Snežana uz fotografiju sa voditeljem.

Inače, ovo nije prvi put da su ih mediji “uhvatili” na javnom mestu. Pre izvesnog vremena pojavila se slika na kojoj su Jovan i Snežana bili u jednom restoranu sa Mirjanom Bobić Mojsilović. Tada se niko od njih dvoje nije javno oglašavao na tu temu, pa su sada nove fotografije samo podgrejale priču za koju mnogi očekuju zvaničnu potvrdu.

Izvor: story.rs