Joksimović komponovao “Novakovo kolo”: Od Noletovog “Guuud najt” napravio sjajno delo, pa se obratio zlonamernicima

|

Jedan od srpskih najpoznatijih kantautora, Željko Joksimović je napravio kolo Novaka Đokovića i podelio ga sa svojim pratiocima. Željka je inspirisao Novakov pobednički govor, te je brzo nastalo sjajno delo.

“Napravih Novakovo kolo danas, inspirisan poslednjim dešavanjima. Ko peva, zlo ne misli”, poručio je Joksimović uz emotikon molitve, pa je jasno da je poruka upućena svim zlonamernicima.

Podsetimo, Novak Đoković je pobedio Holgera Runea u osmini finala Vimbldona, ali navijači Runea su se ponašali nesportski pa su dobacivali Novaku što je razbesnelo najboljeg tenisera svih vremena.

Novak je prokomentarisao to nesportsko ponašanje u svom govoru sa Centralnog terena Vimbldona, koji je odmah postao viralan.

“Veoma sam zadovljan. Mislim da je on bio daleko od svog najboljeg izdanja. Izgubio je prvih 12 poena, potom je morao da utroši vremena da bi se “vratio” u meč. Što se mene tiče, mislim da sam uradio sve što je trebalo na pravi način. Imao sam brejk loptu s kojom sam se susreo na kraju drugog seta, ali, veoma je ovo bilo solidno izdanje i zadovoljan sam što sam ovo završio posle tri seta”, rekao je Novak.

Potom je upitan o “odnosu sa publikom”, koja je vrlo bezobrazno vikala (“R)uuuu” u završnici drugog seta, i tokom trećeg, navodno bodreći tako Runea, a zapravo ometajući Novaka. Odgovorio je oponašajući zvuk koji su proizvodili ti navijači:

“Svim onima koji su imali poštovanje i koji su ostali večeras, imam od sveg srca samo veliko poštovanje. A za sve one koji su izabrali da ne poštuju igrače, u ovom slučaju mene, želim vam “gooood night” (na engleskom “lakuuuu noć”). “Gooooood night! Goood night!”, veoma vam želim lakuuuu noć!”, što je naišlo na odobravanje mnogih u Srbiji.

Izvor: telegraf.rs