Jevrem zbog Amidžićeve bivše ostavio devojku sa kojom je planirao decu: Danijela 6 godina mlađem fudbaleru pomutila razum

|

Nakon razvoda od Ognjena Amidžića, Danijela Dimitrovski uplovila je u vezu sa bivšim fudbalerom Jevremom Kosnićem, koji se već nekoliko godina uspešno bavi biznisom, tačnije gradnjom zgrada zajedno sa svojim ocem.

Prema saznanjima, oni su već dva meseca u vezi, a pre nego što su uplovili u ljubavni odnos bili su prijatelji jer je Danijeli u početku smetalo što je on šest godina mlađi od nje.

Kako je otkrio izvor blizak Jevremu, on je zbog ove lepe manekenke ostavio dugogodišnju devojku s kojom je planirao brak i porodicu.

“Oni su se upoznali preko jednog prijatelja i Danijela mu se odmah dopala. Družili su se par meseci, ali se ništa konkretno nije desilo jer je on bio u dugoj vezi. Međutim, kada je shvatio da gaji emocije prema Danijeli, on je završio svoju vezu. Nisu odmah nakon njegovog raskida uplovili u ljubavni odnos jer je Danijela bila oprezna i nije želela da srlja iako joj se dopao jer je veliki džentlmen. S obzirom na to da je Jevrem bio veoma uporan, pre dva meseca su se i smuvali, ali su se dogovorili da svoju vezu kriju od očiju javnosti”, rekao je izvor blizak fudbaleru.

“Bili su nedavno u Atini na nedelju dana kako bi mogli da se opuste. Shvatili su da se lepo slažu, da im veza odlično funkcionišu i već su dogovorili zajedničko letovanje. Najviše se viđaju kod njega u stanu, ali dolazi i on kod Danijele kada joj je sin kod Ognjena. Još uvek nije upoznao dečaka, jer je još rano i žele da dozvole jedno drugom da se što bolje upoznaju i da ne brzaju. Danijela nije ispitivala Jevrema oko bivše devojke, niti je to zanima, pošto je on nju pozvao na sastanak tek kada je završio vezu, a nju je oduševilo što je on ispao čovek prema bivšoj devojci. Zbog toga joj se još više dopao”, rekao je izvor.

Izvor: kurir.rs