Jeremićka tuži Sašu Vidića – Kreator je izvređao, Jovani prekipelo: “Ako smo javne ličnosti, nismo javni toalet”

|

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić često je na meti negativnih komentara. Mnogi kritikuju njene stavove ali i modna izdanja, a kreator Saša Vidić će uvrede izrečene na Jovanin račun platiti na sudu.

On je rekao kako mu se nikako ne dopada ono što Jovana nosi, te je sve opisao u svom stilu.

“Ne, da li ste normalni? Kakvi, daleko bilo! Ona nema meru, ponašanje, kulturu… Ona jadna nema stila, što nije problem, ali je i luda, a to jeste problem. Mi smo dobri godinama, ali džaba kad je poludela. Ima ona puno pljuvača, neću da budem u tom redu jer lako je pljuvati devojku koja zaista nema stila, šta je tu problem. Ne sviđa mi se to što nosi i kako se predstavlja”, rekao je Vidić za Svet.

Voditeljka je potom na Insta storiju pokazala jednu prepisku gde tvrdi kako će tužiti Vidića, govoreći kako on više nije medijski aktuelan.

“Sve što imam, biće mu uskoro uručeno napismeno. Tužiću za sve izjave o meni od strane ‘psihijatra’ Vidića. Za 2 nedelje će mu biti uručena tužba. „Ja o njemu ni reč neću reći u medijima jer je on medijski mtrav godinama i samo napada zvezde da bi bio u centru pažnje”, napisala je Jovana u poruci, a u storiju je dodala:

“Ako smo javne ličnosti, nismo javni toalet. Pozdrav od „lude“ Jovane Jeremić”, poručila je voditeljka.

Izvor: nova.rs