Jelena Tomašević progovorila o bavljenju javnim poslom: “Non stop sam u kući sa ćerkom, ali imam ovaj jedan problem”

|

Naša poznata pevačica Jelena Tomašević, gostujući u jednoj emisiji dotakla se teme žena koje odvoje vreme za sebe, pa se za njih često kaže da su loše i neodgovorne majke.

Pevačica je napravila poređenje sa svojim ličnim primerom, te je rekla:

– Nemam radno vreme koje je fiksno, pa sam sve vreme u kući sa svojom ćerkom, ali imam neki drugi problem. “Izađi, ‘ajde idi malo, provedi se” i zaista se trudim da nađem vreme za sebe, jer sam zapravo mnogo posvećena ćerki. Ona je sada peti razred, divno peva, ali ne želi da se javno eksponira sa tim. Danas je zaista teško baviti se javnim poslom, ili bilo kojim drugim poslom, i voditi računa o sebi, biti fit, spremiti ručak i obavljati kućne poslove, a opet imati vremena i za sebe. To je stvarno umeće, i mislim da se velika većina žena bori sa tim još uvek, jer nismo još uvek to usavršile – rekla je Jelena u emisiji “Magazin IN”, pa je dodala:

– To je misaona imenica bez pomoći. Ja nažalost, u Beogradu nemam majku i svekrvu, ali naravno da Ivan mnogo pomaže. Imam takođe i prijateljicu koja mi redovno pomaže, jer su to jako bitne stvari kako bi onda i mogao da se posvetiš svom poslu i sebi na svaki mogući način – rekla je Jelena Tomašević.

Izvor: kurir.rs