Jelena Pešić ponovo trudna: Dugo je krila radosne vesti, a sada rešila da obelodani sve detalje – Mladen van sebe od sreće

|

Bivša učesnica rijalitija Jelena Pešić pre osam meseci rodila je ćerkicu Milu, a sada iz njihovog doma opet stižu najradosnije vesti. Naime, Jelena je opet u drugom stanju.

Ona i njen izabranik Mladen Vuletić ponovo čekaju devojčicu. Dugo su krili lepe vesti, a sada je Jelena rešila da ispriča sve detalje.

„Istina je da sam ponovo trudna! Krili smo lepe vesti skoro četiri meseca, ja sam sada u četvrtom mesecu trudnoće i saznali smo i pol bebe. Stiže još jedna devojčica u naš dom, mi smo presrećni, jer smo baš i želeli dve ćerke, odnosno da Mila ima sestru. Nismo do sada želeli ništa da otkrivamo jer prethodno sam imala komplikacije, Mila je prevremeno rođena u osmom mesecu i nisam želela da se vest širi dok ne budemo sigirni da je sve kako treba“, ispričala je Jelena i dodala:

„Beba nam stiže u avgustu, imema smo smislili. Zvaće se ili Miona ili Damjana. Ja sam za ime Miona, a Mladen za Damjana, ali svakako se ja tu pitam. Priželjkujemo i sina u budućnosti, ako Bog da. Mila je super, Mladen voli da kaže da može celu kuću da prevrne, samo da nema dečka što duže“, poručila je Jelena kroz smeh.

Izvor: kurir.rs