Jelena Karleuša u velikom sukobu sa Sašom Popovićem: Otkrila sa kojom pevačicom je prevario svoju suprugu (FOTO)

|

Jelena Karleuša je još pre dve godine napustila “Zvezde Granda” gde je bila član žirija, ali čini se da je u velikom sukobu sa Sašom Popovićem, a sve je kulminiralo kada je nekadašnji direktor Granda rekao kako joj je pomogao u karijeri i digao joj cenu nastupa za 300 odsto, jer ju je pozvao u muzičku emisiju kada je svuda bila zabranjena.

‒ Obožavam Saleta. Nažalost, ovo što je rekao je istina. Istina je da sam tokom čitave moje karijere zabranjena, što je surova i tužna istina mog života i karijere, jedna velika nepravda i kršenje ljudskih prava. Tačno je i da mi je honorar za koncerte porastao za 300%. Tačnije, tri puta je veći. Sada sam najplaćenija! Tačno je da mi je pružio ruku kad niko nije hteo, ali sam ja zato šest godina radila bez dinara, jer sam čestit i dobar čovek koji zna da ceni. Odužila sam se, zaista smatram da jesam, da su Zvezde Granda uz mene imale najveći pik i procvat – napisala je Jelan na svom “Instagramu” i dodala da otkako nje nema tamo, emisiju ne gleda niko, a nekisu mišljenja da ju je Sale potkačio kako bi započeo novi sukob i tako skrenuo pažnju sa optužbi protiv Snežane Đurišić.

Naime, Karleuša i Saša Popović su i pre 13 godina vodili opasan rat koji je otišao toliko daleko da je on rešio da je tuži i na ime odštete traži čak 50 miliona dinara, tada su među njima pale veoma teške reči kao i to da je Karleuša izjavila kako Suzana plače kod kuće dok je Sale “vara sa svim živim i neživim pevačicama i čistačicama”.

– Ovakve opasne laži i uvrede neću više da tolerišem. Tužiću je i na sudu ću joj uzeti sav novac koji ima – izjavio je tada Popović dok se Karleuša na to samo smejala, tvrdeći da od tužbe nema ništa. Oni su se kasnije pomirili i sarađivali još šest godina u šou-programu Zvezde Granda.

Izvor: story.rs