Jedino on je uspeo da je odvede pred oltar: Ovo je bivši muž naše pevačice, koji izgleda kao da joj je otac (FOTO)

|

Neda Ukraden, jedna od najvećih muzičkih zvezda, tokom svoje duge i blistave karijere ostvarila je i više nego zavidan uspeh, ali, može se tako i reći, to joj je u isto vreme bila prepreka u emotivnom planu, pa iako su mnogi muškarci hteli da je odvedu pred oltar, ona je samo jednom čoveku rekla “da”. Njena najveća ljubav i njen jedini suprug bio je reditelj Milan Bilbija, sa kojim ima ćerku Jelenu.

– Nije se postavljalo pitanje da li sam voljena, da li su mi se udvarali, toga mi zaista nije manjkalo, nego šta je u ljubavi dobro za mene. Tražila sam nešto što nisam mogla da dobijem, podršku, bezgranično poverenje, prijatelja pre svega. Ne kažem naravno da toga nije bilo, ali ne u meri u kojoj mi je trebalo. Duga odsustva, putovanja, popularnost, uzela su danak i uništila ono dobro što je bilo u mojim vezama – rekla je jednom prilikom Neda.

Svog bivšeg muža Milana upoznala je veoma mlada, nakon deset godina veze koju su kasnije i krunisali brakom, nakon samo tri godine su se i razveli. Jelena je došla kao kruna njihove ljubavi, a koliko su se voleli svedoče i porodične fotografije, koje su, kada su izašle na društvenim mrežama, izazvale pravu atrakciju.

– Bila sam mnogo mlada kad sam ga upoznala, imala sam svega 19 godina, a on 33. Bio je moja prva velika ljubav. Naše zabavljanje se dosta odužilo, venčali smo se posle deset godina veze. Bila sam željna slobode, jer sam rasla uz oca koji je bio strog i patrijarhalno nastrojen, pa sam praktično iz jednog “ropstva” prešla u drugo. A ja sam osoba kojoj je potrebna sloboda, mogućnost samostalnog odlučivanja.

Njen bivši muž se nakon razvoda od pevačice ponovo oženio, ali je 2013. godine preminuo. Neda i dan danas ima samo lepe uspomene na njega i o ocu svoje ćerke, priča odabranim rečima.

– Našoj sreći nije bilo kraja kada smo dobili dete. Svili smo gnezdo u novom stanu ali su naši različiti karakteri i navike uslovili rastanak. Zadržali smo obostrano poštovanje, ostala sam mu veran prijatelj do poslednjeg dana, pomagala koliko sam mogla i uvek gajila međusobnu ljubav između njega i ćerke, koju je zaista obožavao – rekla je tada Neda, koja je otkrila i zašto se nakon razvoda od Milana više nije udavala.

– Kombinacija koja je privlačila sve moje udvarače je lepota i moj karakter, međutim nisam ostvarila drugi brak, a nisam ni rodila još jedno dete jer sam veoma odgovorna. Neke žene imaju po 100 brakova, veza ili razvoda, ali budući da imam dete, gledala sam drugačije na sve to. Otac je Jelenu obožavao, kao i ona njega, i nastojala sam da to negujem. Htela sam da joj sačuvam oca u njenom životu, jer nije dete krivo što su propala moja očekivanja vezana za muškarca za kog sam se udala. U svakoj sledećoj priči sam se pitala kako će dete koje je bilo obasipano ljubavlju od baka, tetaka, oca i cele rodbine prihvatiti to novo okruženje. Veze koje sam imala bile su van grada u kom sam živela, a pomisao da treba da se selim je uticala na to da se ne udam i ne ostvarim novu porodicu. Zbog Jelene se nisam drugi put udala, i danas sam jako ponosna na nju i na to što se nije ugledala na majku i nema samo jedno dete. – ispričala je pevačica u jednoj emisiji.

Izvor: story.rs