Janko Tipsarević postao član SNS – Proslavljeni teniser potpisao pristupnicu: “Dobro došao, majstore”

|

Srpski teniser Janko Tipsarević postao je član Srpske napredne stranke. Ovu informaciju na svom Tviter nalogu objavila je upravo Srpska napredna stranka.

“Proslavljeni teniser Janko Tipsarević danas je postao član naše SNS porodice. Dobro došao, majstore! Zajedno u nove pobede!”, objavili su iz te stranke na zvaničnom Tviter nalogu pored fotografije na kojoj se Tipsarević rukuje sa predsednikom Izvršnog odbora SNS Darkom Glišićem.

Tipsarević je delovao odlično raspoložen dok je potpisivao pristupnicu, pa je čak i namigivao u foto aparat. Zanimljivo da je dozvolio da SNS predstavi da je postao član, a sam se još uvek nije oglasio o tome.

Janko Tipsarević je nekada bio prvi junior sveta, a najbolji plasman u seniorskoj konkurenciji na ATP listu mu je bio osma pozicija. Poslednji ATP meč u karijeri odigrao je u Stokholmu u oktobru 2019. godine. Nakon toga imao je i još jedan meč u Devis kupu i to je bio kraj njegove uspešne karijere. Osvojio je četiri ATP turnira, 15 čelendžera i 3 fjučersa.

Izvor: kurir.rs