Izgled poznate glumice naišao na oštre komentare publike: “Promeni tu frizuru, izgledaš kao tetka”

|

Izgled glumice Nataše Tapušković, kada se ona tek pojavila na javnoj sceni, nije mogao ostati neprimećen. Glumica velikog talenta dobijala je komplimente jednako za lepotu kao i za rad. S godinama Nataša je dobila po koju boru, međutim, to nije u velikoj meri uticalo na njenu lepotu, te se i dan danas ona svrstava među najlepše umetnice.

Poput mnogih glumica Nataša se oduvek mogla pohvaliti i istančanim ukusom za modu, a upravo to je bio razlog negativnih komentara na račun njenog stajlinga kada se sinoć pojavila na premijeri filma “Komedija na tri sprata” održanoj u mts dvorani.

Nataša je prošetala u dubokim čizmama na potpeticu, crnoj suknji ispod kolena, sivo-beloj dužoj majici i braon kožnoj jakni koju je upotpunila svetlom torbicom. Ipak ništa od pomenutog nije toliko pažnje privuklo koliko njena frizura koja je podsećala na one iz devedesetih.

Izgled Nataše Tapušković istog momenta postao je tema javnosti, a ni njeni fanovi nisu je štedeli. Pojedini su se zapitali odakle joj ideja da je taj vid feniranja kose još uvek u modi, a bilo je i onih koji su otresito prokomentarisali da to više ni starije osobe ne nose.

Izvor: story.rs