Ivanu Vuletu prozvali zbog poklonjene medalje predsedniku, ona uzvratila: “Jel i košarkaše treba da bude sramota”

|

Nema ko se nije zapitao zašto na dočeku košarkaša koji su doneli srebrnu medalju Srbiji, zlatnih basketaša i Novaka Đokovića, nije prisustvovala i Ivana Vuleta, koja je takođe osvojila zlato u atletici. Potom je izašla vest kako je Vuleta bila sprečena zbog obaveza i priprema za naredno veliko takmičenje, a sama atletičarka odgovorila je ispod jedne objave na društvenoj mreži „X“ napisavši:

„Ja samo ne idem nigde nepozvana. Između ostalog“.

Njena izjava pokrenula je lavinu komentara, a posebno se izdvojio jedan, koji je podsetio da je atletičarka 2014. godine poklonila predsedniku Aleksandru Vučiću učesničku medalju sa Evropskog prvenstva u krosu održanog u Beogradu. Ivana je to tada uradila ispred Atletskog saveza Srbije, ali taj gest nije zaboravljen.

„Pa šta ima da ideš, već si poklonila zlatnu medalju, valjda je dosta jedna“, napisao je jedan od korisnika pomenute društvene mreže.

Naša atletičarka mu nije ostala dužna:

„Je l’ treba i košarkaše da bude sramota onda poklonjene lopte i potpisanog dresa koliko mene učesničke medalje takmičenja kog je Srbija bila domaćin? Ili samo neko treba da pročita neku vest kako je napisana? Samo pitam“, uzvratila je Ivana Vuleta.

Inače, košarkaši Srbije su pre izlaska na balkon u utorak bili na prijemu kod predsendika Vučića, a uručili su mu poklon u vidu lopte i dresa.

Izvor: nova.rs