Isplivala prva porodična fotografija premijerke Brnabić: Njena partnerka Milica i sin Igor pokazali svoje emocije, evo šta su uradili (FOTO)

|

Već nekoliko godina unazad porodica Ane Brnabić podrazumeva njih troje – premijerku, njenu partnerku Milicu Đurđić i njihovog zajedničkog sina Igora.

Međutim, iako je prošlo dosta vremena, ipak ova srećna porodica nije se do sada mogla videti na nekoj zajedničkoj fotografiji. U mnogim prilikama viđali smo premijerku u društvu svoje partnerke, takođe je bilo i prilika da Anu vidimo sa sinom, ali do sada na nijednoj fotografiji nismo videli svo troje zajedno.

To se nedavno i promenilo, pa na jednoj slici sa “Instagrama” možemo da vidimo porodicu Ane Brnabić na okupu, njih troje. Nova fotografija dokazala je ono što je poznato, da sin Ane i Milice mnogo voli da se grli, pa je nakon susreta sa svojom mamom u Skupštini Srbije, gde ju je zagrlio čvrsto, sada isto radi i na ovoj novoj slici.

Ani Brnabić je porodica centar sveta iako je poprilično zauzeta zbog najviše funkcije koju obavlja. Ova fotografija opisuje to u najboljem svetlu – Ana i Milica zajedno su oko svih stvari koje ih povezuju, a ponajviše oko trogodišnjeg sina Igora, koji sve brže raste i sazreva.

Izvor: story.rs