Isplivala prava istina o Aleksandri Prijović: Bivši dečko objavio slike koje će joj uticati na brak (FOTO)

|

Bivše ljubavi pevačice Aleksandre Prijović danas se čine kao daleka prošlost jer to zaista i jesu, a njen brak sa Filipom Živojinovićem, godinama je luka u kojoj je pevačica pronašla sreću.

Povremeno se desi nešto što nas podseti na život koji je Aleksandra vodila pre Filipa, kao npr. izjave njenih bivših momaka, s obzirom na to da su dvojica takođe javne ličnosti. Svi znaju da je bivši dečko Aleksandre Prijović njen kolega Ljuba Perućica, ali još pre njega, pevačica je bila u vezi i sa pevačem, koji je u javnosti poznat kao Amar Gile.

Amar Gile, bivši dečko Aleksandre Prijović, češće je ranije govorio o njihovom odnosu, a otkako su raskinuli i krenuli su svojim putevima, on se oženio drugom i dobio sina, pa nije štedeo reči o Prijovićki, otkrivajući da nije sve baš tako idealno.

– Aleksandra mi nije čestitala rođenje sina do danas. Ne srećemo se uopšte. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pesme koju smo izvodili u “Grandovim” emisijama, ali evo već duže vreme nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cenim i poštujem. Sve što je bilo, desilo se davno i naravno nismo se rastali u svađi – rekao je pevač svojevremeno.

Ljuba Perućica, drugi bivši dečko Aleksandre Prijović, oženio se takođe, a o pevačici je pričao u dosta blažem tonu, rekavši da su ostali u korektnom odnosu.

– Mi smo imali gomilu bivših ljubavi. Ona je poznata ličnost, pa je zato medijima bilo zanimljivo. Ali, generalno i sa svakom bivšom kad si ti normalan u glavi, i kada je ta osoba normalna u glavi, naravno da ćeš stati, pitati, „ej, kako, si, šta si, jesi li dobro..“. Ipak imaš neku prošloat sa tim ljudima. Pitaš kako je neko od porodice – rekao je Ljuba i da je sa Aleksandrinom majkom Borkom uvek imao savršen odnos, pa i danas uvek pita za njeno zdravlje.

Ali, on nije uvek tako blagonaklono pričao o Aleksandri. On je jednom prilikom rekao da je on prekinuo vezu sa Prijovićkom, jer više nije mogao da izdrži.

– Nisam patio mnogo, jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi, zato što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo s njom, prodisao sam i shvatio da je bolje što se ipak tako završilo – rekao je Perućica svojevremeno.

Izvor: story.rs