Ima veoma neobično ime i oženjen je Ruskinjom: Ovo je sin Indire Radić, kojeg nikada niste videli u javnosti (FOTO)

|

Poznata folk pevačica Indira Radić, koja je u svojoj karijeri, koja traje duže od tri decenije, snimila mnoge hitove i dobila status jedne od najtraženijih folk pevačica, uvek je ponosno naglašavala da sina Severina smatra svojim najvećim životnim uspehom.

Osim što ima talentovanog sina Severina Radića, koji ima 32 godine, koji joj piše pesme, on se oženio prelepom Ruskinjom Elinom i sa njom dobio sina Mihaela krajem 2017.godine. Indira je tada podelila srećne vesti:

„Postala sam baka jednog prelepog dečaka koji se zove Mihael. Neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju deca, jer deca su najveće bogatstvo na svetu.“

Severin i Elina su se upoznali na moru u Turskoj, pa su ostali u kontaktu i po završetku letovanja.

‒ Kaže on meni jednog dana, idem do Moskve. Prvo sam pomislila da ide u hotel „Moskva“ na Terazijama i pitam ga šta će tamo. „Ne, mama, ja idem u Rusiju.“ Tada je otišao na tri dana da vidi Elinu. Vrativši se, stalno su bili na Skajpu, čuli su se svakodnevno i shvatila sam da je to ljubav ‒ rekla je jednom prilikom pevačica.

‒ Svaki put kad bih se ja ukrcala u avion, da nastupim u Švajcarskoj ili Nemačkoj, on bi odmah odleteo u Moskvu. Krio je to od mene, pozajmljivao je novac od prijatelja da ja ne saznam. Onda je jednog dana rekao da se ženi.

Indira je više puta do sada u javnosti istakla da je ponosna sa Severinov izbor i da sa snajkom ima sjajan odnos.

‒ Otkako se moj sin oženio Elinom, ja sam dobila ćerku. Maštala sam o tome ceo život i želja mi se ispunila. Savršeno smo se uklopile, kao sudbina da nas je spojila. Bolje se sa njom slažem nego sa svojim sinom ‒ rekla je u šali „srpska Šakira“, jedna od najmlađih baka na estradi.

Izvor: hellomagazin.rs