Igor Kojić ima novu ljubav, zaljubljen do ušiju ponovo : Severina zaprepašćena, evo šta mu je poručila

|

Igor Kojić (35), bivši fudbaler i sin pevača Dragana Kojića Kebe, nakon razvoda od Severine, pronašao je utehu u mladoj, poznatoj glumici.

Sportski menadžer započeo je romansu s Teodorom Bjelicom (29) za koju se već dugo priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog. On je Teodoru dobio sa glumicom Gordanom Bjelicom, poznatom po ulozi Bebe u seriji “Srećni ljudi”.

Par ovih dana zajedno vreme provode na Kopaoniku.

Severina, bivša Igorova žena, još uvek se nije oglašavala povodom vesti o Kojićevoj novoj devojci, ali svi se sećamo njenih reči kojima ga je nakon razvoda ispratila iz svog života, srca i doma.

– Zajedno i sporazumno smo doneli odluku o razvodu, te je nećemo komentarisati kao što nismo komentarisali ni našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za starateljstvo nad njim, u mom su punom fokusu proteklih dvadeset meseci.

– Igor je zaista bio divan partner, podrška i oslonac u teškom periodu mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna ličnost, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Naravno da je svaki rastanak težak i molim novinare da se suzdrže od pisanja različitih gluposti i neproverenih tračeva. Moj život meni ne možete pokvariti, a imate šansu da svoj još uvek popravite.

Izvor: hellomagazin.rs