Ibra otišao u penziju: Na stadionu “pokopao” sve koji su mu zviždali, na konferenciji emotivan – Niko nije znao da napuštam fudbal

|

Zlatan Ibrahimović rešio je da na svoju dugogodišnju fudbalsku karijeru stavi tačku, ne obavestivši prethodno čak ni svoju porodicu o velikoj odluci. Objavio je da se povlači iz profesionalnog fudbala, a stadion San Siro je pucao od emocija.

Ipak, neočekivano je Ibrahimović dobio povod da reaguje u svom prepoznatljivom stilu. Nekolicina navijača Verone zviždali su Zlatanu tokom obraćanja, a kada je rekao šta je imao, jednom rečenicom je “pokopao” goste.

“Samo zviždite, ovo je za vas najveći momenat godine, to što mene vidite”, poručio je Ibrahimović i dobio ovacije pristalica Milana koje su do kraja ispunile tribine.

“Video sam da pada kiša i rekao: “Čak je i Bog danas tužan”. I onda su na terenu i tribinama zbog mene svi plakali. Pokazao sam da sam Superman velikog srca”, rekao je Ibrahimović na konferecniji za medije.

Dan ranije je objavljeno je da Milan neće produžiti ugovor sa napadačem, ali je Monca bil zainteresovana za Igru. Međutim, Ibra je odlučio da stavi tačku, a ni reč nije rekao porodici.

“Da, više nisam fudbaler. To nikome nisam rekao do objave na stadionu. Ni porodici ili najbližim prijateljima. Hvala vam na strpljenju, sada ćete imati manje posla. Možda! Od sutra sam slobodan čovek i otvaram novo poglavlje u životu. Da, imao sam ponuda, ali odlučio sam da je dosta. Bila je to duga karijera, zaista duga, hvala svima koji su mi dali snagu, adrenalin i emociju da nastavim”, poručio je Zlatan Ibrahimović.

Izvor: informer.rs