Iako se nikad nije udavala, on je ukrao njeno srce: Mirjana Karanović volela je dvadeset godina mlađeg muškarca (FOTO)

|

Na „adresu“ Mirjane Karanović stalno stižu komplimenti da „stari kao vino“, a mnogi bi rekli da u 66. godini izgleda bolje nego ikad.

Glumica je u proteklom periodu izgubila višak kilograma, a pošto redovno ide u teretanu može se pohvaliti i vitkim i zategnutim telom. O tome najbolje svedoče slike koje čestoobjavljuje na njenom Instagramu, sa peskovitih plaža Ade Bojane.

Mirjana je rado izlazila u susret novinarima, odgovarala je na sva pitanja, koja su uglavnom fokusirana na njenu karijeru, pa i na politički angažman.

Dobitnica filmskih i pozorišnih nagrada nije se udavala nikada, a nije ni previše pričala o svom emotivnom životu. Ipak, svojevremeno je u javnost dospela informacija da je u ljubavnoj vezi sa svojim kolegom iz Bosne.

U pitanju je dvadest godina mlađi Ermin Bravo, kojeg je upoznala u Sarajevu, dok su radili na predstavi „Noževi u kokošima“, u kojoj su glumili strastvene ljubavnike. Da se pojave varnice među njima neminovno su doprineli priroda predstave i način na koji su je oni igrali.

‒ Za jednu glumicu je veoma važno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Ermin je sve izneo pa nisam imala nikakvih problema, jer je tako zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala ‒ izjavila je tada Mirjana Karanović.

Međutim, ljubav je među njima planula malo kasnije, kada su se ponovo zajedno našli na sceni, u komadu „Helverova noć“, koja je premijerno izvedena 2004. godine, sa kojom su gostovali po celom svetu.

Međutim, njihova romansa nije opstala, ali su Mira i Ermin ostali odlični prijatelji, koji su nastavili saradnju. Njihova zajednička predstava proslavila je punoletstvo, a o tajni njene dugovečnosti uvažena umetnica kaže:

‒ I Ermin i ja, bez obzira na to što starimo, i dalje igramo te likove jer oni nisu ograničeni godinama. Ima predstava koje više ne mogu da igram, jer su predodređene za mlađe glumice, a ovde je drugačije.

Ermin Bravo, kojeg u domovini zovu „dragulj BiH glumišta“ rekao je svojevremeno:

‒ Volimo da radimo zajedno i tražimo način da se to opet desi. Nadam se da će toga biti još puno i da nikad nećemo prestati da radimo zajedno, jer je to partnerstvo za koje se nadam da je doživotno.

Izvor: hellomagazin.rs