I Slobina žena ide u književnice: Jelena piše knjigu o životnim problemima – Otkrila koja će biti glavna tema

|

Supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović je pre izvensog vremena podelila sa javnošću i njenim prtiocima na Instagramu, da njen sin iz prvog braka ima autuzam. Dugo je ćutala o tom problemu, a onda shvatila da svojim iskustvom može pomoći ljudima u istoj situaciji.

Jelena od tada često odgovara na pitanja drugih ljudi i roditelja na ovu temu i deli svoja iskustva sa ovim problemom. Sada je rešila da odgovori na sva pitanja koja zanimaju njene pratioce, a tom prilikom otkrila je još jednu stvar, da planira da napiše knjigu.

Da li si razmišljala o otvaranju nekog udruženja ili centra vezanog za autizam?, pitao je neko od pratioca Slobinu ženu, a ona je odgovorila:

“Nisam, razmišljala sam o knjizi, odnosno o priručniku o svemu što smo radili… ali u budućnosti”, otkrila je Jelena.

Jelena je pričajući o sinu nedavno istakla da je on počeo da govori tek sa pet godina, ali ne tečno i razgovetno i da su najveći problem imali tokom njegove druge i treće godine.

“Naum je počeo da govori sa pet godina i to uglavnom za svoje potrebe. Govor je štur, ali se smatra verbalnim autizmom. Do druge godine je sve radio, a onda se samo ugasio. Sa tri godine je bio ugašen. Bio je kao telo iz kog je neko isisao dušu. Radio je sve što ne treba da rade zdrava deca, a nije radio apsolutno ništa što bi trebalo da radi zdravo dete. Radili smo sve moguće detokse i protokole, razne alternativne tretmane, transplataciju matičnih ćelija… Uvek više stvari istovremeno. Od svega što smo radili očekivala sam pet posto samo, smatrajući da će ukupan rezultat da bude zadovoljavajući, ali čarobna pilula ne postoji”, napisala je Jelena.

Izvor: republika.rs