I njihov pas je imao važnu ulogu na venčanju: Marija Mikić otkriva detalje svadbene žurke Đokovića

|

Naša poznata pevačica Marija Mikić bila je gošća na svadbi Đorđa Đokovića i Saške Veselinov u Crnoj Gori, gde je otišla sa verenikom Jovanom Pantićem, a ovim povodom prvi put su se odvojili od ćerke Đurđe.

Ispričala svoje utiske o venčanju, kada je sletela u Beograd posle dvodnevnog veselja i otkrila još detalja svadbene ceremonije koje javnost nije uspela da vidi ni u medijima, a ni na društvenim mrežama.

Pevačica je otkrila ko joj je čuvao bebu, kakvi su Đokovići privatno i ko joj je “omiljeni” član poznate porodice.

– Ne bih volela da budem neko ko će da otkriva bilo šta što oni nisu želeli, mada mislim da su novinari pohvatali sve već (smeh). Mogu da kažem da je drugi dan bila mnogo bolja žurka jer je sve bilo mnogo opuštenije, od dres koda, lokacije, pa preko raspoloženja gostiju – kaže Marija na početku razgovora.

Posle crkvnog venčanja u Beogradu u Crkvi Svetog Marka, zvanice su se uputile u Crnu Goru, a dan kasnije bilo je i građansko venčanje.

– Moj omiljeni Đoković, Đole, se neće ljutiti. Njegova mama Dijana je jedna posebna žena i nju znam jako dugo. Pozitivac, prava majka oslonac. Obožavam je – otkrila je svoje impresije, a zatim se osvrnula na muziku.

– Svi pevači su bili fenomenalni, na visini zadatka, nisam nikada bila na nastupu Željka Samardžića, pa mi je to posebno bilo zanimljivo. Sve je bilo savršeno do svakog detalja. Dobili smo lepe poklone dobrodošlice koji će nam ostati za uspomenu, a najbitnija uspomena je druženje ova dva dana i slavljenje nečega lepog – kaže pevačica i ne krije zadovoljstvo što je imala priliku da zapeva sa srpskim asom.

– I lepo je bilo pevati rame uz rame sa najboljim na svetu – sa Noletom.

Iako su gosti skoro sve romantične trenutke mladenaca objavljivali na Instagramu, postoji jedan zanimljiv detalj koji niko nije otkrio, a iz čega je jasno da su mladenci na venčanju želeli i najmanju sitnicu da pretvore u bajku.

– Zara, njihov pas, bila je zadužena da donese burme do oltara – ispričala je pevačica.

Iako se na snimcima videla njena sreća i zadovoljstvo, ne krije da je i plakala zbog bebe koja je ostala u Beogradu.

– Baka i tetka su je čuvale dva dana, a ja sam plakala kao kiša jer se do sada nikada nisam odvojila od nje toliko osim kad idem da pevam, a to je na tri, četiri sata i ona tada spava. Baš mi je bilo teško – ispričala je Mikićeva.

Izvor:24sedam.rs