Gordana iz Kragujevca pozvala snaju na ručak pa joj sve preselo: “Kada je ovo rekla, izbacila sam je napolje”

|

Ispovest Gordane iz Kragujevca, svekrve koja se radovala svojoj snaji krije interesantne detalje. Gordana je bila mnogo uzbuđena zbog dolaska svoje buduće snaje. Nakon što je njen sin Nenad upoznao Bojanu, planirao je da se sa njom venča, a Gordana se nadala da će konačno imati ćerku koju nikada nije imala. Ali, stvari nisu išle onako kako je ona očekivala.

Kako je Gordana rekla, kada je njihova buduća snaja došla na ručak prvi put u njihovu kuću, dočekala je onako kako to dolikuje jednoj domaćici. Pitala je svog sina šta Bojana voli da jede, pa je za ručak spremila sve po ukusu svoje buduće snajke. Ali, tokom ručka i njihovog razgovora, Bojanino ponašanje je jako uvredilo i povredilo.

– Zaista mi se dopala na prvi pogled. Lepa je i mlada devojka. Uostalom, moj sin je voli i meni je to bilo dovoljno da je od početka prihvatim kao ćerku. Moj sin je u jednom momentu krenuo da uzme još jednu šniclu, a ona ga je udarila po ruci i rekla “Dovoljno ti je, ljubavi, nemoj više da jedeš”. On je šniclu vratio i nije je pojeo – rekla je Gordana.

Kako je rekla dalje, rešila je da ne reaguje, jer je Bojana rekla kako oboje vode računa o ishrani.

Kada je sina ponudila vinom, kako kaže, on nije uspeo ni da odgovori, a Bojana je umesto njega izgovorila kao iz topa – “Ne želi on vino, za nas samo voda”.

– I to sam prećutala. Dobro, ne jedu, ne piju, njihova stvar. A, onda je njemu stigla poruka, a ona mu je otela telefon iz ruke i prva je pročitala. Sin je malo negodovao, a ona je rekla “Ja sam ti buduća žena, pa moram sve da znam, i gde si, i šta si i s kim se dopisuješ. I to sam opet prećutala.

Ali, kako je rekla Gordana, ova rečenica je prelila čašu.

– Razgovarali smo, nažalost, o teškim temama koje su nas sve zadesile ovih dana. U jednom trenutku je moj sin rekao “Ja mislim da..” i ona ga je odmah sasekla i izgovorila “Samo nemoj ti da misliš, preveliki je to napor za tvoju lepu glavu”. Moj sin je zanemeo, a ja više to nisam mogla da trpim. Rekla sam joj da joj ne dozvoljavam da tako razgovara sa mojim sinom u mojoj kući i zamolila sam je da izađe napolje. Ako njima to tako odgovara, ne zanima me, ali ja to u svojoj kući neću da trpim. I sinu sam rekla da dobro razmisli da li želi da živi život u kavezu sa njom, a ako želi, rekla sam mu da im želim svu sreću da se više nikada neću mešati, niti bilo šta reći, ali da u svojoj kući takvo ponašanje neću da tolerišem. Iskrena da budem, sigurno bih isto reagovala i da se on tako ponašao prema njoj – rekla je Gordana, piše Najžena.

Izvor: stil.kurir.rs