Goran daje vikendicu i 44 ara placa za 15.000 evra: Sve više seoskih kuća prodaje se budzašto, ali ima jedna caka

|

Kako stoji u oglasu, nedaleko od Beograda izvesni Goran prodaje vikendicu sa imanjem od 44 ara za 15.000 evra. Nekretninu okružuje priroda i zelenilo, te se ovaj oglas izdvaja od mase sličnih. Iako nema veliku kvadraturu, kućica je odmah useljiva, piše u opisu oglasa na jednom portalu za prodaju nekretnina. Zemljište koje ulazi u pomenutu cenu iznosi preko 4.400 kvadratnih metara, a sastoji se od dve parcele i prodaje kao imanje sa vinogradarskom kućicom.

Kuća trenutno nema vodu i struju što je najverovatnije razlog niskoj ceni, ali kako je Goran istakao moguće je instalirati priključke na vodovod i struju kao i legalizacija vikendice.

“Objekat je neuknjižen, a zemljište se vodi kao poljoprivredno”, naveo je vlasnik nekretnine u oglasu.

Dobra pozicija zemljišta privuklo je veliki broj potencijalnih kupaca. Kućica ima pogled ka Avali i da je pristup do imanja sa glavnog puta. Sudeći prema priloženim fotografijama, kućica je kao pun pogodak za beg iz gradske gužve.

Na društvenim mrežama stalno se raspravlja o cenama nekretnina koje konstantno rastu. Ono u čemu se većina ljudi slaže, jeste da je najveći rast cena vidljiv u velikim gradovima i popularnim turističkim lokacijama. Mada, u nekim mestima u Srbiji kuća može da se kupi i za samo par hiljada evra.

Izvor: blic.rs