Dve godine bez Marine Tucaković: Futa neutešan, od tuge mu pozlilo – Jedan detalj na spomeniku kida dušu (FOTO)

|

Tekstopisac Marina Tucaković napustila je ovaj svet 19. septembra prošle godine, a danas se navršava tačno godinu dana otkad je čuvena hitmejkera izgubila životnu bitku posle duge i teške borbe sa teškom bolešću.

Na Marininom spomeniku stajala je jedna crvena ruža, te je vrlo moguće da je neko već posetio njen grob u ranim jutarnjim časovima, kako bi izbegao gužvu. Kasnije se na Marininom grobu pojavilo još buketa. Na grobu je ostavljena i Marinina brojanica i zapaljene su tri sveće.

Porodica Marine Tucaković posetila je grob u ranim jutarnjim časovima, a zatim je održan i jednogodišnji pomen u Crkvi Pokrova Presvete Bogorodice. Pomenu su prisustvovali njen udovac Aleksandar Radulović Futa sa nekoliko bliskih prijatelja.

Futa je od tuge za svojom suprugom i sinovima seo u bizini porodične grobnice, slomljen i iznemogao od boli za njima, pa su ga prijatelji i porodica tešili. Nakon što se pomen završio, Futa i okupljeni bližnji seli su u blizini grobnice kako bi se poslužili za pokoj duše pokojnika.

Izvor: kurir.rs