Gimnazijalci otišli na ekskurziju – Na Jahorini ih dočekao sraman prizor: Hotelom se širi smrad, nema tople vode (FOTO)

|

Učenici gimnazije iz Vrnjačke Banje otputovali su na ekskurziju u Bosnu i Hercegovinu, a u hotelu u kom je trebalo da odsednu zatekao ih je prizor koji nisu očekivali. Društvenim mrežama šire se fotografije soba u hotelu na Jahorini u kom je trebalo da srednjoškolci tokom ekskurzije odsednu.

Kako stoji na Instagram stranici 192, roditelji gimnazijalaca su uplatili ekskurziju preko agencije iz Jagodine, ali ih je u hotelu dočekao totalno drugačiji prizor od onog kome su se nadali.

“Higijenski uslovi su užasni, smrad sam širi hotelom, a nema tople vode za tuširanje. Sanitarije u kupatilu su polomljene. Zidovi su vlažni i uništeni, a delovi plafona i zida padaju po sobi”, stoji u tekstu ispod objave na instagram stranici 192.

Na stranici se navodi i da deo roditelja već planira da krene po svoju decu.

Tema ekskurzija postala je aktuelna sa početkom nove školske godine. Kako primećuju roditelji ekskurzije nikada nisu bile skuplje, a veći deo iznosa za uplatu ide za dnevnice profesora. I pored svega, roditelji se iz srama, prestiža i zbog društva odlučuju da decu pošalju na ekskurziju, pa neki u tu svrhu dižu i kredite kod banaka.

Izvor: nova.rs