Gala meni kod Đokovića oduševio goste: Meso, 30 vrsta sušija, japansko pivo – Vrhunska usluga koštala ih čitavo bogatstvo

|

Đorđe Đoković i njegova izabranica Aleksandra Saška Veselinov zakleli su se na večnu ljubav prvo u Beogradu, u Crkvi Svetog Marka, a veselje su nastavili u Crnog Gori, gde su obavili građansko venčanje na samoj obali mora, nakon čega je organizovana luks žurka.

Porodica Đoković brižljivo je mislila na svaki detalj, kako bi gostima obezbedili najbolje. Organizovali su avio-prevoz za 80 zvanica, zabavljali su ih vrhunski muzičari i to tokom celog dana, dok je na meniju bilo svega i svačega.

Dan pre nego što su otišli u Herceg Novi gosti su poslali meni s ponuđenim jelima, pa su birali između mesnog i ribljeg. Na licu mesta čekala ih je naručena hrana, ali i japanski meni koji je pripreman na licu mesta. U ponudi je bilo 30 vrsta sušija, a osim domaćih i stranih vina, na svadbi se služilo čak i japansko pivo kojim su mnogi bili oduševljeni.

U toku dnevne žurke na plaži i građanskog venčanja, svatovi su mogli da se rashlade i osveže i to ne sa običnom vodom, već vitaminskom u kojoj su se nalazili limun i limeta. Mesto u restoranu u kome su se provodili navodno, kako prenose mediji, košta 100 evra, pa su samo za dan platili 8.000 evra.

Izvor: kurir.rs