Gagi Jovanović i Branka Pujić pobegli iz grada, uselili se u drvenoj kući: “U šumi kao Gorštaci, hranu spremamo na smederevcu”

|

Poznati glumački par Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić žive porodično na tri adrese. Oni su non-stop na relaciji između Zemuna, Zlatibora i Herceg Novog, a kako su rekli, tako im veoma prija.

– Odlučili smo da imamo svoj mir, da živimo sa prirodom, da budemo u prirodi. Zajedno smo shvatili da to želimo, baš kad sam pomislio da će to biti teško, da se ona pomeri iz grada, da ode u šumu, na planinu, da živi sa nekim gorštakom tamo. Međutim, Branki se to veoma dopalo, napravili smo naš mali raj na planini. Moralo je tu da bude i mesta za primorje, jer Branka to mnogo voli, boravak kraj mora se podrazumeva – rekao je Gagi Jovanović sa osmehom na licu, a Branka Pujić je istakla da je ponosna na snalaženje u kuhinji.

– Kuvam i spremam na “smederevcu”, tek sad doživljavam svoj vrhunac kulinarskog umeća. Mama me je učila da spremam pužiće, jer to ima specifičan ukus kad je u “smederevcu”, evo, pohvali me, Dragane… (smeh) U punom smo kontaktu sa prirodom – ispričala je Branka u jednoj emisiji.

– Imamo naš mir. Ispod ove drvene kućice je prostor, tu se nalazi sto za bilijar, sto za stoni tenis, pikado, ima dosta sportova koji mogu da se igraju tamo. Mnogo toga lepog je tu, a šetnje su najlepši deo života ovde u prirodi – rekao je Dragan Jovanović.

– Slušamo ploče, kad se najedemo projice. Imamo kasete, božanstvene neke, nikad nismo toliko plesali kao na Zlatiboru – rekla je Branka.

Gagi je ispričao zbog čega ga toliko više ne privlači gradski ubrzani život.

– Moderan život je usmeren na neke uloge, svi igraju neke uloge. Svi su neko drugi, užasno im je važno kako ih drugi vide. Umetnost je došla u problematičan period, skoro da je biznis, a ne umetnost. Sve te stvari su me udaljile od modernog života. Sam sebi sam najveći kritičar, i to strog kritičar. Izgubio sam želju za karijerom, prikazivanjem, za novcem, sve to što se desilo sa pametnim telefonima, ja i dalje imam Nokiju onu za poruke, i to je to – rekao je Gagi.

Izvor: kurir.rs