Fotografija Kristine Mitrović napravila pometnju na Instagramu: Željkova ćerka blista u belom – Bliži se venčanje

|

Kristina Mitrović, ćerka čelnika Pinka, živi bajku sa svojim dečkom Ilijom, a romantična putovanja i luksuzne destinacije su svakodnevnica za ovaj par. Kristina obožava skupe komade dizajnirane garderobe i aksesoara, što dokazuju njene objave na društvenim mrežama, a najnovija fotografija Kristine Mitrović privukla je veliku pažnju.

Naime, Kristina je pozirala obučena u belo od glave do pete što je istog trenutka navelo mnoge da pomisle kako se najlepši dan u njenom životu bliži te kako svojom odevnom kombinacijom Željkova ćerka sluti na venčanje.

Iako je povod za njenu belu satensku kombinaciju bio izlazak u bioskop sa Ilijom, fotografija Kristine Mitrović izazvala je pitanja o venčanju. Nizali su se komplimenti na račun Kristininog izgleda, a mnogi su konstantovali koliko joj belo lepo stoji te joj poželeli da što pre stane na ludi kamen.

Budući da se Kristina i Ilija ne razdvajaju, da su zajedno proputovali svet, a skućili se u ljubavnom gnezdu u Londonu, venčanje je sledeći korak. Mladi naslednik “kralja uranijuma” Kristini stalno priređuje romantična iznenađenja, te je svakog jutra dočekaju buketi cveća i pokloni.

Izvor: story.rs