Fotografija dečaka krije jedno skromno detinjstvo: Danas je veoma poznat u Srbiji – Evo o kome se radi (FOTO)

|

Internetom kruži fotografija dečaka iz najranijeg detinjstva, a mnogi nisu mogli da pogode ko je dečak sa slike. U pitanju je, poznati voditelj Ivan Ivanović, koji je dosta menjao svoj fizički izgled i tokom odraslog doba a i kada je bio dete.

Ova fotografija spada u izuzetno retke iz najranijeg perioda života voditelja, ali nam i otkriva kakvo detinjstvo je imao Ivan Ivanović. Voditelj je u intervjuima već pričao o tom delu svog života, pa slike nisu jedine koje svedoče o tim danima.

On je svoje detinjstvo proveo u Beogradu, baš kao i posle, u kasnijoj fazi svoga života. Postoje navodi o tome da je Ivanovo odrastanje bilo dosta skromno, ali je pre svega bilo srećno. Od svojih roditelja Zorana i Ljiljane nasledio je prave vrednosti, koje danas prenosi na svoje ćerke Stašu i Lolu. Bez obzira na to da li mu je tokom detinjstva falilo dosta toga, ljubavi je imao na pretek.

– Kada posle mnogo godina, pomislim na detinjstvo, u meni ožive slike našeg malog stana, lepog parkića ispred zgrade i mog dede. Stanovali smo u naselju Braća Jerković, u malom stanu i u skromnim uslovima, ali ponosno mogu da kažem da je u njemu vladala zabavna atmosfera. Iako nam je bilo tesno, uvek je bilo veselo. Pamtim te zabavne večeri i partije remija koje su moji roditelji igrali sa kumovima. Ja bih se uglavnom uspavao ispod stola, ni sam ne znam zašto, ali mi je to iskustvo kasnije bilo od koristi u kafanama – rekao je Ivan u jednom intervjuu.

Ovaj budući šoumen je u jednoj sobi spavao sa mamom i tatom, a njegov deda Radovan bio je u kuhinji. On je po zanimanju pekar, tako da je čak i kada je otišao u penziju, svakog dana ustajao u četiri ujutro, kuvao ručak za porodicu i kupovao novine, pre nego što svi ostali ustanu. Pravu sreću voditelj je osetio tek kada mu se, kad je imao šest godina, rodio mlađi brat Ognjen, koji je danas poznati maneken, koji je učestvovao u rijaliti šou-programu Veliki brat.

– Sa Ognjenom sam se uvek dobro slagao. Mnogo sam želeo brata ili sestru i bio sam presrećan kada se on rodio. Čuvao sam ga kao pravi stariji brat. On trenutno živi u Dubaiju gde radi kao stjuard, a povremeno se bavi i manekenstvom, čisto da ne zaboravi i taj poziv – rekao je Ivanović.

Izvor: story.rs