Fasada u boji nara i dva lava na kapiji: Ovo je kuća na obali mora u kojoj je odrasla Anđela – Komšije progovorile o porodici (VIDEO)

|

Anđela Đuričić, od omiljene smerne i pravične devojke, preko noći postala je najomraženija osoba u Beloj kući zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem, koji je javno ostavio suprugu Anu Ćurčić zbog nje.

Lepu Anđelu iz Crne Gore javnost je upoznala u petoj sezoni rijalitija “Zadruga”, u kojoj je bila poznata kao jedna od najpravičnijih i najrealnijih komentatora. Ona je privukla veliku pažnju svojim ulaskom, i trenutno važi za jednu od najatraktivnijih učesnica, iako se o njenom životu zapravo malo zna.

Na mreži se pojavio snimak Anđeline porodične kuće u Herceg Novom. Kuća je vrlo prostrana, dvospratna i moderna. Fasada kuće je u boji nara, a smeštena je na samoj obali Jadranskog mora. Celu kuću obavija masivna ograda od kamena, a poseban ukras su gipsani lavovi na ulazu.

Nekada je u prizemlju radila prodavnica, koja je bila neko vreme izvor prihoda porodici, a danas se izdaje kao smeštaj turistima. Komšije tvrde da oni od toga vrlo fino žive.

Prijatelji s kojima je Anđela išla u školu ne mogu da veruju da je to ona Anđela s kojom su delili klupu u Srednjoškolskom centru “Ivan Goran Kovačić” na Savini.

“Ovo nije Anđela koju sam ja poznavala. U šoku sam ne samo ja, već svi koji smo je poznavali. Ona je bila povučena. Smerna devojka. Tiha, mirna i čedna. Bila sam iznenađena kada se prvi put pojavila u “Zadruzi”. Ne znam ni kako je stigla do rijalitija. A ovo što je uradila sa starijim muškarcem, još pri tome r0bijašem, nikako ne mogu da shvatim”, ispričala je Anđelina školska drugarica.

Izvor: kurir.rs