Evo kako izgledaju sinovi Zorice Marković: Starijeg je rodila sa 15 godina, a za mlađeg kažu da je opasan frajer (FOTO)

|

Poznata folk pevačica i učesnica rijalitija “Zadruga”, Zorica Marković ima dva sina, Dejana i Iliju, koje nemamo baš prilike da viđamo u javnosti.

Pevačica je jednom prilikom objavila sliku sa sinovima, Ilijom i Dejanom i pokazala koliko su bliski.

Dejana je rodila sa samo 15 godina, i to sa harmonikašem iz svog sela, a veoma brzo nakon porođaja oni su se razišli. Zorica je tada otišla iz rodnog mesta kako bi pravila pevačku karijeru.

Dejana je retko viđala, ali danas imaju odličan odnos. Sina Iliju je pevačica dobila u drugom braku i za njega devojke kažu da je opasan frajer.

Podsetimo, Zorici je pre neki dan bio rođendan, a njeni sinovi su joj tada poslali pismo u Belu kuću, koje je pročitala njena prijateljica Ana Ćurčić. Pevačicu je sve to veoma raznežilo, pa se rasplakala pred svima.

– Najbolja majko na svetu, svetinjo moja. Uz tebe sam uvek čak i kada nisam svojim prisustvom sa tobom. Čekamo te da proslavimo zajedno tvoj rođendan. Ovo radim u ime tvoje izdržljivosti i mudrosti. Želim da zajedno proslavite sve što ste preživeli unutra. Za mnoge si heroina i primer. Pozovite sve neka se počaste, neka zavlada ljubav i mir. Znaj da imaš veliku podršku. Posebno pozdravljam Anu Ćurčić koja je probudila u mojoj majci ono što ona zapravo jeste. Hvala ti što si tu za moju majku… Majko volim te – pisalo je u pismu, koje je Ana pročitala.

Izvor: blic.rs