Evo kako izgleda bivša supruga Jovana Memedovića: Rodila mu je dvoje dece, a zbog ovoga svi pričaju o poznatom voditelju (FOTO)

|

Jovan Memedović je uspeo da, tokom nekoliko decenija svoje karijere, sačuva privatni život od javnosti. Bivša žena Jovana Memedovića, sa kojom je novinar i voditelj u braku proveo dvadeset i jednu godinu, potpuna je misterija.

Popularni voditelj TV kviza “Potera” i autor emisije “Sasvim prirodno” kaže da on i živi baš onako kako pokazuje na televiziji. “Čak i da nema televizije, ja bih radio ovo što radim. To što se vidi na televiziji, što kamere snime, ja to tako i živim. Nema nekog televizijskog sveta u koji ja treba da se preselim. To je moj život inače”, ispričao je voditelj.

Upravo u tome uživaju i njegovi gledaoci, na Fejsbuku ga prati više od 600.000 ljudi. Pošto ne otkriva porodični život, ostala je tajna zašto su se Jovan i njegova bivša supruga Mirjana razveli 2014. godine.

Naime, Jovan je 1992. godine upoznao ženu svog života, sa kojom se upoznao u jednom rekreativnom centru.

Iako su bili u skladnom odnosu, 2014. Jovan i Mirjana Memedović su ipak stavili tačku na svoj brak, ali su ostali u prijateljskim odnosima, kako bi njihova deca što bezbolnije podnela njihov rastanak i imala njihovu maksimalnu podršku.

Podsetimo, Klanšček je izneo neverovatne podatke za kvizove koji su najgledaniji na RTS-u, a za koje javnost veruje da su proizvod Javnog servisa.

– Ja sam tražio predkalkulacije i vi tu vidite da voditelj u kvizu “Potera” dobija 34.000 evra za 30 snimajućih dana. Jovan Memedović je zaposlen na RTS-u i on ima još jednu produkciju, koja se zove Montevideo, a tu spada emisija “Sasvim prirodno” – rekao je Klanšček.

Izvor: espreso.co.rs