Evo kako Dejan Dragojević živi nakon Zadruge: Otkrio šta mu najteže pada – “Sada bih najviše voleo da…” (VIDEO)

|

Pobednik pete sezone Zadruge, Dejan Dragojević, objavio je putem društvenih mreža snimak, te otkio i zasmejao svoje fanove, uz reči da je on moderan domaćin.

– Dobro jutro od modernog domaćina, to sam ja! Kažu: “Kakav si ti domaćin, ne radiš ništa?”. Ja sad radim, pao je sneg, ali ga ne čistim, zašto? Moderni domaćin zna, jer ima vremensku prognozu, zna da će taj sneg da se otopi, pa nema potrebe ja da radim – rekao je Dejan a zatim priznao da nije prinuđen da radi sve ono što se podrazumevalo da nekada domaćini rade.

– Hleba ne jedem, pa ne moram po njega, mleko ne pijem, ne moram po mleko… Krave nemam, kokoške nemam, životinje u dvorištu nemam, ne moram ništa da radim osim da propustim pešaka na biciklu, da odem u teretanu, prelistam šta ima na TikToku i Instagramu… Moderni domaćin! Šta ću ja sad, da ustanem, da idem da mlatim, kad kod mene nema ništa od toga.

Ipak, kako Dejan kaže, on nije potpuno besposlen, a najteže mu je kada mora da ustane iz kreveta koji je topao.

– Velika je razlika između domaćina ovog doba i ranije. Naravno, još uvek postoje ljudi u nekim mestima gde žive domaćini – domaćini, ali za ovu situaciju gde ja živim, ja sam domaćin. Pazi ovo, 09:50h, ja već spreman za teretanu u punom gasu. Razmišljam celo jutro šta ću, da li grudi ili leđa… Popij protein, ponesi, spakuj… Mislite da je lako?! Sednem u auto i ovako vozim, volan u minus fazi. Lako je sada biti u toplom krevetu, ja bih sad najviše voleo da spavam, još nedelja, neradni dan – rekao je Dejan.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs