Era Ojdanić otkrio tajnu: „Mi smo kao kraljevska porodica, napisao sam testament pre 15 godina“

|

Poznati folk pevač Era Ojdanić otkrio je kako je raspodelio svoju imovinu, ali i zašto smatra da Ojdanići imaju sličnosti sa pripadnicima britanske kraljevske porodice.

Komentarišući sahranu kraljice Elizabete u Velikoj Britaniji, Era Ojdanić izjavio je da je njegova porodica slična – sve ide s kolena na koleno.

„Ja sam to sve završio pre 15 godina, još od pre 15 godina se zna šta je čije, koliko, gde, kako, ali je sve pod mojom kontrolom“, rekao je Ojdanić za Nova.rs na pitanje da li je već napisao testament.

„Nisam ostavio ništa unucima, ali njihovim roditeljima da. Kapital ide s kolena na koleno, moj otac je dobio od svog oca, ja od svog oca, moj sin od njegovog oca, i tako dalje. Moj najmlađi unuk Dragutin sada sedi pored mene i sluša me, on će da nasledi sve od svog oca. Isto kao što gledam sahranu kraljice Elizabere, familija Ojdanić je slična kraljevskoj porodici. Sve ide s kolena na koleno, sve“, kazao je on.

On je, kako nam otkriva, ovih dana prezauzet poslom.

„Nije da radim, nego ne stajem, završio sam svašta, ne mogu ni da se setim, sinoć sam pevao, pre dva dana završio otvaranje Župske berbe, postao sam vitez narodne muzike od grada Aleksandrovca, a sada odmaram, nastavljam sutra da radim Šabac“, rekao je pevač.

Izvor: nova.rs