Dve Ruskinje potezom oduševile Beograđane: “Šteta što se niko nije ponudio da vam pomogne”

|

“Kako provesti jedan dan u Beogradu?” – zapitala se jedna Ruskinja koja živi u prestonici Srbije pa zajedno sa svojom drugaricom potezom oduševila Beograđane.

Ruskinja Elizaveta koja već par meseci živi u Beogradu rešila je da zajedno sa svojom prijateljicom uradi nešto za, kako kaže, grad koji voli, te je na svom TikTok profilu pokazala da su jedan lep dan u Beogradu provele tako što su zasukle rukave i deo grada očistile.

“Zdravo svima, ja sam Ruskinja, živim u Beogradu i volim ga puno…Moja prijateljica Marina i ja verujemo da ako se nešto voli, onda se brine o tome, zato smo odlučile da za naš slobodan dan počistimo teritoriju u centru našeg omiljenog grada”, poručila je Elizaveta.

Kako možemo videti na snimku, ove dve prijateljice su odlučile da očiste deo Beograda kod savskog pristaništa, odnosno deo tik uz Savski most. A kako je Elizaveta napisala ispod videa – skupile su čak 10 kesa otpada.

Njihov potez oduševio je mnoge korisnike TikToka koji su u komentarima imali samo reči hvale.

“Bravo devojke, “Carice ste”, “Hvala vam”, “Šteta što se niko nije pridružio da pomogne”, “Bravo i veliko hvala imate čisto srce”, “Pravi primer svima nama, hvala vam”, “To je vaspitanje i respekt prema sredini u kojoj živiš”, ređali su se pozitivni komentari ispod njihovog videa.

Izvor: blic.rs