Duplo slavlje kod Ćetkovića: Dve torte u obliku srca – Čestitke pristižu sa svih strana, Sloboda sve raznežila porukom (FOTO)

|

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetkovića privatni život ne vole da iznose u javnosti, ali juče je bio veliki dan za njih. Od kako su se venčali 2008. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a potom dobili i bliznakinje Veru i Milu, retko se pojavljuju zajedno u javnosti i sve do danas mnoge priče o njihovom životu ostale su na nivou glasina.

Njihove bliznakinje Mila i Vera juče su proslavile 13. rođendan, pa je Sloboda tim lepim povodom objavila njihovu fotografiju uz poruku koja je mnoge raznežila.

“Zato leti. Sanjaj. Trči. Stvaraj zoru kad je veče. Nek od tebe život uči da se peni i da teče. Budi takvo neko čudo što ne ume ništa malo, pa kad kreneš – kreni ludo, ustreptalo, radoznalo”, napisala je ponosna mama Sloboda Mićalović.

Rođendan se ne može zamisliti bez torte, a u ovom slučaju bilo ih je dve. Obe su bile u obliku srca, ali u različitim bojama.

Izvor: hellomagazin.rs