Dupleks na Dedinju i auto od 110.000 evra: Dara iskeširala i 200.000 evra za novi stan – A tek koliko plaća školarinu za sina

|

Pevačica Dara Bubamara iza sebe ima dugu karijeru, a kako je sama priznala zaradila je milione, koje je mudro ulagala u nekretnine.

Osim luksuznog dupleksa od 130 kvadrata na Dedinju, pevačica ima nekretninu u Španiji, kao i stan u Novom Sadu od čak 170 kvadrata, koji je platila 200.000 evra, a u tome joj je pomogao bivši suprug Milan Kesić. Darine komšije su nedavno otkrile da je retko viđaju u stanu u Novom Sadu, ali i kako se ponaša kada se kamere ugase, kao i da li je škrta na bakšišu.

Pevačica je objavila snimak iz ekstravagantnog doma, a pažnju je privlačio svaki detalj. Velika dnevna soba sa modernim nameštajem, fantastično se uklopio sa kristalnim lusterom i belim stilskim stolom i stolicama. Beli zidovi, bela garnitura, fotelje i tepisi – sve pršti od luksuza. I spavaća soba je ogromna, a na sredini je veliki bračni krevet, a i ona je sva u beloj boji.

Inače, pevačica nije uvek uživala u luskuzu kao što je to sada slučaj. Radojka potiče iz skromne porodice. Majka Milica bila je serverka u bolnici, otac Pero vozač u gradskom prevozu. Iako nisu mogli mnogo toga da im priušte, pevačica im je zahvalna što su ih izveli na pravi put.

Dara Bubamara sada želi da svom nasledniku priušti sve što ona nije imala u detinjstvu. Pevačica mnogo polaže na obrazovanje sina, te za njegovo školovanje u privatnoj školi izdvaja 5.000 evra.

Izvor: mondo.rs