Dragana Mirković pre Tonija bila u braku: Udala se za političara u Las Vegasu

|

Malo ko zna da je Dragana Mirković pre braka sa Tonijem Bijelićem, bila je u dugogodišnjoj vezi sa poznatim estradnim menadžerom i političarom.

Dragana je devedesetih godina, na vrhuncu svoje popularnosti, bila u vezi sa Zoranom Bašanovićem, biznismenom, menadžerom i političarom. U to vreme Bašanović je folk zvezdi bio i menadžer. Nizali su uspehe i uživali u ljubavi. A onda su krajem prošlog veka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos.

Bašanović je u jednom intervjuu 2010. godine ispričao da nije ostao u kontaktu sa Draganom i da su se jednom prilikom i tajno venčali.

– Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije – ispričao je Bašanović, koji je pre veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa pevačicom Mirom Škorić.

Podsetimo, Dragana Mirkovićev je vrlo brzo nakon završetka veze sa Zoranom upoznala Tonija, za kojeg se bez velike medijske pompe udala 2000. godine, a sa kojim danas ima ćerku Manuelu i sina Marka.

Izvor: kurir.rs