Dom Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković: Evo šta ga čini posebnim – ovde stanuje glumački par (FOTO)

|

Već znate da je dom Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković delimično u Zagrebu, delimično u Beogradu, a dobrim delom u gradovima gde je glumački par angažovan. Gde god da su u datom trenutku smešteni, emotivni partneri uživaju u životu i svom malom svetu iza četiri zida, koji su skrojili po obostranim ukusima i afinitetima.

Kako izgleda jedan od njihovih kutaka nedavno je na Instagramu otkrio glumac, koji inače nema običaj da sa publikom i fanovima deli intimu. Na iznenađenje mnogih, on je pokazao deo dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje i opisao ih rečima: “Moj mali raj”.

Na osnovu par fotografija, osvanulih na insta storiju dramskog umetnika moglo se zaključiti da je reč o nekretnini male kvadrature, ali sasvim dovoljne za život udvoje. Takođe se moglo videti da Bogdan u dnevnom boravku drži bicikl, ali i da on i Jovana imaju i kamin smešten nadomak šanka iza kojeg se nalazi kuhinja. Zidovi su od kamena pa podsećaju na primorski stančić, u kom ipak dominira moderan nameštaj.

Stočić pozicioniran između kreveta u dnevnoj sobi vrlo je unikatan, te se može reći da je to detalj koji je možda čak i najviše pažnje privukao kada je u pitanju dom Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković.

Izvor: story.rs