Dnevni horoskop za 9. februar 2023. Dodatne komplikacije na poslu za Bikove, Blizance čeka bitan susret

|

Ovan

Ljubav: Potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu emotivnu pažnju. Osmislite interesantnu i romantičnu zabavu. Posao: Ukoliko ste dovoljno odgovorni, nemojte dozvoliti da Vas pokoleba nečija priča. Postupite po svojoj savesti. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Bik

Ljubav: Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja, ali Vi ste tolerantni i puni razumevanja za osobu koja koristi Vašu dobru volju. Posao: Budite mudri i prihvatite nečiji savet, kako biste sprečili dodatne komplikacije. Okolina ne razume u potpunosti sve Vaše ideje. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Blizanci

Ljubav: Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu u dvoje. Posao: Očekuje Vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno, da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Rak

Ljubav: Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i »emotivnu opomenu«. Posao: Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu koji najviše odgovara Vašim poslovnim interesima. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Lav

Ljubav: Razmislite na koji način treba da šarmirate ili odobrovoljite ljubavnog partnera. Posao: Ne budite razmetljivi pred saradnicima, na vreme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i neka sportska aktivnost.

Devica

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to Vam više ne pričinjava zadovoljstvo. Posao: Nemojte dozvoliti drugima da Vam nametnu nepotrebne obaveze ili da remete Vaš uobičajeni način rada. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Vaga

Ljubav: Imate utisak da Vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu. Posao: Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike, koji računaju na Vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije u odnosu na nečiju priču i obećanja. Proverite nečiju emotivnu naklonost. Posao: Novi događaji remete Vaše planove i koncentraciju. Na kraju, morate da prihvatite kompromis kao utešno rešenje. Zdravlje: Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Strelac

Ljubav: Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Jarac

Ljubav: Očekuje Vas nerazumevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani. Posao: Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Vodolija

Ljubav: Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas podseća na unapred »režiranu predstavu« u kojoj Vam se dodeljuje sporedna uloga. Posao: Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, među saradnicima postoje različite interesne sfere i opredeljenja. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i aktivan odmor.

Ribe

Ljubav: Stalo Vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak. Posao: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.