Dnevni horoskop za 7. novembar 2022. Device, očekuje vas poučno iskustvo – Jarčevi da obrate pažnju šta govore

|

Ovan

Ljubav: U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja. Posao: Ono što zamislite u stanju ste i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, sakupljajte korisne informacije. Zdravlje: Prijaće Vam više sna, obratite pažnju na svoje snove.

Bik

Ljubav: Nemojte uskraćivati porodici ili partneru mogućnost za zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja. Posao: Ponuđene su Vam nove ideje za poslovnu saradnju. Preispitujete uzajamno poverenje i svoje profesionalne sposobnosti. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: U momentima delujete tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta Vaše misli. Posao: Umete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmeravate događaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

Rak

Ljubav: Partner Vam postavlja logična pitanja, ali Vi delujete neubedljivo. Priželjkujete da se ostvari ono što je Vama milo. Posao: Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Imate velike ambicije. Zdravlje: Uspostavite bolju ravnotežu između svojih želja i mogućnosti.

Lav

Ljubav: Prati Vas nesklad. Partneru nedostaje razumevanje ili dobra volja, a Vama upornost. Posao: Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Devica

Ljubav: Kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u Vašem odnosu, nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje. Posao: Očekuje Vas novo i poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Vaga

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom, priuštite sebi neku omiljenu zabavu ili različite sadržaje koji potvrđuju Vaš dobr ukus. Posao: Ukoliko trpite neuspeh promenite poslovnu poziciju u pravcu koji više odgovara Vašem interesovanju. Zdravlje: Nema razloga za preteranu zabrinutost i napetost.

Škorpija

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku. Posao: Privlače Vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac

Ljubav: Pokušavate da rešite emotivnu dilemu, oslonite se na svoju intuiciju. Nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda. Posao: Nema razloga da verujete u informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Jarac

Ljubav: Partner ima zamerku na Vaše ponašanje. Obratite pažnju na izgovorene reči, posebno na »poruku« koja se krije između redova. Posao: Nema potrebe da se izdvajate iz grupe saradnika. Kvalitetniji uslovi pružaju mogućnost za bolje poslovno izražavanje. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Dok Vi delujete bezbrižno, Vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko indirektno osuđuje Vaš način ponašanja. Posao: Umete da se organizujete i sve obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Ispunjavate visoke kriterijume. Zdravlje: Važno je da uskladite želje i realne mogućnosti.

Ribe

Ljubav: Delujete uznemireno, teško pronalazite svoju »mirnu luku« i emotivni predah. Nedostaje Vam poverenje u jednu blisku osobu. Posao: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas psiho-fizički iscrpljuju. Neko od saradnika može da odradi i Vaš deo posla. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekoj interesantnoj temi, akumulirajte pozitivnu energiju.