Dnevni horoskop za 7. mart 2023. Bikove očekuje važno iskustvo, Vodolije prijatno iznenađenje

|

Ovan

Ljubav: Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Posao: Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potrebna Vam je dobra procena. Upotrebite »moć sugestije« u pregovorima. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Bik

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namere, probudite neke »usnule« želje i emocije. Posao: Podstičite kod sebe radoznalost, ali nemojte prekoračiti »zidove istine«. Očekuje Vas poučno iskustvo u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Sačuvajte dobro raspoloženje i pozitivnu orijentaciju.

Blizanci

Ljubav: Mimo svoje volje, pristajete na kompromisno rešenje ili na varijantu koju predlaže Vaš partner. Posao: Odlažete svoje poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Rak

Ljubav: Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Postoje situacije koje ne možete ubrzati i promeniti u svoju korist. Posao: Izbegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Lav

Ljubav: Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume. Raduje Vas osmeh zadovoljstva na partnerovom licu. Posao: Delujete opterećeno različitim obavezama, tako da Vam nedostaju diplomatski maniri pred saradnicma. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Devica

Ljubav: Pokažite više razumevanja i nove izlive nežnosti prema voljenoj osobi. Neko osvaja Vaše simpatije i emotivnu naklonost. Posao: Nema razloga da mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i poziv. Zdravlje: Priuštite sebi neke »lepe sitnice«, kao recept za dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Pažljivije slušajte i analizirajte partnerovu poruku. Nemojte ignorisati nečije reči. Posao: Ponekad je teško priznati poraz, ali to je prvi korak koji vodi ka psihološkom olakšanju. Zdravlje: Izbegavajte impulsivne reakcije.

Škorpija

Ljubav: Neko Vas uzbuđuje i privlači Vašu pažnju više nego što ste spremni da priznate. Delujete tajanstveno. Posao: Sa par dobrih poteza možete da učinite više nego Vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Strelac

Ljubav: Partner deluje arogantno i preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u Vama podstiče novu sumnju i dodatno Vas brine. Posao: Lako je napraviti pogrešan izbor, stoga obratite pažnju na nečiji savet. Nema razloga da forsirate svoje mišljenje i procenu. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivnu notu u raspoloženju.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljivi. Posao: Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno Vam je novo i efikasnije rešenje. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Vodolija

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Posao: Delujete raspoloženo i imate dobre ideje. Važno je da osetite psihološku ili materijalnu sigurnost. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ribe

Ljubav: Vaš ponos izbija na površinu i to predstavlja pozitivan predznak u ljubavnom dijalogu. Umete nekog da navedete na svoje želje. Posao: Nemojte dozvoliti da neko sumnja u Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Važno je da ispoštujete osnovni protokol i nečiju sugestiju. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.