Dnevni horoskop za 4. novembar 2022. Ovnovi se danas suočavaju sa različitim problemima

|

Ovan

Ljubav: Nema razloga da prikrivate deo priče pred bliskom osobom. Suočavanje sa istinom predstavlja psihološko olakšanje. Posao: Suočavate se sa različitim problemima. Većina saradnika zagovara merila ili uslove koje najbolje poznaje. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i više sati zdravog sna.

Bik

Ljubav: Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače više od »skupih poklona«. Posao: Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Potreban Vam je trenutak inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osećanja i da osetite intimnu sreću. Posao: Stalo Vam je da se ponašate kao perfekcionista koji sve stvari drži pod strogom kontrolom. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Ljubav: Mimo svoje volje, pristajete na kompromisno rešenje ili na varijantu koju predlaže Vaš partner. Posao: Odlažete svoje poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Lav

Ljubav: Nema razloga da proveravate voljenu osobu. Morate razumeti da postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu. Posao: Ponekad suočavanje sa istinom zahteva veliku hrabrost, ali saradnici nemaju volju da se suprotstave svim negativnim uticajima. Zdravlje: Važno je da se rasteretite suvišnih briga.

Devica

Ljubav: Pokušavate da rešite emotivnu dilemu, oslonite se na svoju intuiciju. Nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda. Posao: Nema razloga da verujete u informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju maštovitost ili emotivna inspiracija. Partner budnim okom prati Vaše kretanje i ponašanje. Posao: Neko Vama podstiče kreativnu radoznalošt i želju za novim saznanjima. Vaši ciljevi su dostižni uz pravilno rasuđivanje. Zdravlje: Ulepšajte svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Važno je reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, planirajate emotivni susret ili neku atraktivnu zabavu. Posao: Ponekad stvari izgledaju suviše komplikovano. Ali, ako ne pokušate, kajaćete se. Vaša okolina deluje podsticajno i dobronamerno. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac

Ljubav: Voljena osoba ima dobre namere, ali ne uspeva da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Posao: Ne verujete u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas isuviše zamaraju.

Jarac

Ljubav: Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje. Posao: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vodolija

Ljubav: Nesporazumi koji Vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati. Posao: Preterujete sa različitim zahtevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju Vas negativni komentari i nečije negodovanje. Zdravlje: Delujete napeto, prijaće Vam psihološko opuštanje.

Ribe

Ljubav: Izbegavajte novu porodičnu ili emotivnu raspravu. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše emotivne potrebe. Posao: Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali Vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da Vam se pridruži. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu zdravstvenu negu.