Dnevni horoskop za 4. januar 2023. Lavovi, kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode – Vage, organizujte se

|

Ovan

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, suočavate se sa problemom nerazumevanja po pitanju zajedničkih prioriteta. Posao: Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred okolinom. Ali, Vaše ponašanje neko karakteriše na pogrešan način. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije koje Vas uznemiravaju.

Bik

Ljubav: Izbegavajte novu porodičnu ili emotivnu raspravu. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše emotivne potrebe. Posao: Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali Vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da Vam se pridruži. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu zdravstvenu negu.

Blizanci

Ljubav: Dok Vi delujete bezbrižno, Vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko indirektno osuđuje Vaš način ponašanja. Posao: Umete da se organizujete i sve obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Ispunjavate visoke kriterijume. Zdravlje: Važno je da uskladite želje i realne mogućnosti.

Rak

Ljubav: Partner ne obraća pažnju na Vaše komentare, imate utisak da Vas drži po strani u odnosu na neke »tajne planove«. Posao: Dokazivanje pravde u ovom trenutku nije Vaš primarni cilj. Ne možete da utičete na nečije ponašanje. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Lav

Ljubav: Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre nego što povredite nečija osećanja. Posao: Stalo Vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike, stoga u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, dobra volja »čuda čini«. Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe. Posao: Potrebno je da odredite svoje poslovne ciljeve i da izmirite postojeće račune, nemojte dozvoliti da Vas neko preduhitri. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Vaga

Ljubav: Nedostaje Vam nečije prisustvo ili emotivni podsticaj. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje Vas udaljavaju od voljene osobe. Posao: Važno je da se dobro organizujete i da poštujete poslovni dogovor u predviđenom roku. Zdravlje: Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Škorpija

Ljubav: Budite umerenji u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Prijaće Vam susret sa bliskim prijateljima i nečija emotivna pažnja. Posao: Nečija priča na Vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnju ishranu.

Strelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom sve može da se promeni na jednostavan način, pokažite dobru volju i spremnost na prilagođavanje. Posao: Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju i počinje da Vas iritira svojim ponašanjem. Potrudite se da ostvarite svoje namere. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Jarac

Ljubav: Priželjkujete više emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga Vaš partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Posao: Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na strogu diskreciju. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost, opustite se nakon napornih situacija.

Vodolija

Ljubav: Partner ima drugačije ideje, sačekajte da uvidi svoje greške. Ne možete nekom nametati mišljenje i volju. Posao: Delujete ambiciozno, ali i neskromno u svojim izjavama. Potrebno je da uvažite nečije mišljenje kada se odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Zdravlje: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Ribe

Ljubav: U duhu emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Posao: Na Vama je da stvorite osnovne uslove i da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje Vaše ideje. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.