Dnevni horoskop za 31. decembar: Bikovi se upuštaju u avanturu, Lavove očekuje finansijski dobitak

|

OVAN

Posao: Ovaj dan doneće vam uspešan završetak rada na jednom važnom projektu. Nadređeni će vam uputiti pohvale i priznanja. Ljubav: Konstruktivnim razgovorom sa partnerom danas ćete uspešno da prevaziđete jedan dugotrajan problem u vezi. Zdravlje: Nervoza. I nesanica.

BIK

Posao: Potpuno ste se usredsredili na finansije, a ovog dana ćete uspešno prevazići komplikovanu situaciju na poslu. Ljubav: Pruža vam se prilika da započnete strastvenu ljubavnu avanturu sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Zdravlje: Problem sa skočnim zglobom.

BLIZANCI

Posao: Ovaj dan obeležiće uspešan poslovni sastanak na kojem ćete postići unosan poslovni sporazum. Finansijski dobitak. Ljubav: Slobodnim Blizancima predstoji poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom u znaku Vodolije ili Lava. Zdravlje: Problem sa sinusima.

RAK

Posao: Rakove koji se bave trgovinom ili sarađuju sa inostranstvom danas očekuje u odlični rezultati. Finansijski dobitak. Ljubav: Nesuglasice na porodičnom nivou možete prevazići samo tako što ćete pronaći kompromisno rešenje. Zdravlje: Probavne smetnje.

LAV

Posao: Neočekivani finansijski dobitak obeležiće ovaj dan. Očekuje vas podrška uticajne osobe u napredovanju u karijeri. Ljubav: Osećate se neshvaćenim od strane vaših ukućana. Rešite sve te nedoumice otvorenim razgovorom. Zdravlje: Bolovi u vratu.

DEVICA

Posao: Device koje se bave prosvetom, kreativnim zanimanjem i nekretninama mogu da očekuju odlične rezultate. Ljubav: Imate osećaj da niste shvaćeni od strane vaših najbližih. Vaš odnos sa partnerom zahteva dodatna prilagođavanja. Zdravlje: Više se krećite.

VAGA

Posao: Oprezno upravljajte novcem, posebno ukoliko sarađujete prvi put sa poslovnim partnerima i ako procenite da postoji rizik. Ljubav: Moguća je ljubav na prvi pogled u osobu koja će vas fascinirati svojim kompletnim nastupom. Zdravlje: Prehlada.

ŠKORPIJA

Posao: Danas ćete uspešno rešiti jedan krupan administrativni problem. Dobićete pohvale od strane nadređenih. Ljubav: Vaš odnos sa partnerom se sve vreme odvija po sistemu „ vruće-hladno ”. Ne želite da se uključite u te igre. Zdravlje: Pad imuniteta.

STRELAC

Posao: Nalazite se u situaciji da organizujete svoj dosadašnji način poslovanja. To će vam doneti efikasnije rezultate. Ljubav: Uspešno ćete prevazići problem u vezi sa partnerom. Bilo da je reč o krizi poverenja ili nečemu drugom. Zdravlje: Nervoza.

JARAC

Posao: Jarčeve koji se nalaze na rukovodećem položaju, danas očekuje posebno zadovoljstvo. Ostvarićete natprosečne rezultate. Ljubav: Slobodni Jarčevi se danas mogu naći u dilemi između dve osobe koje im se podjednako dopadaju. Zdravlje: Glavobolja.

VODOLIJA

Posao: Potrudite se da danas što jasnije izlažete svoje ideje. Vrlo lako se može desiti da budete pogrešno shvaćeni. Ljubav: Nesuglasice sa vašim partnerom mogu vas izbaciti iz takta. Sve se može pretvoriti u raspravu. Zdravlje: Više se odmarajte.

RIBE

Posao: Danas ćete uspešno premostiti jednu prepreku koja se može pojaviti u razvoju poslovanja. Uspeh na timskom nivou. Ljubav: Partner pokazuje znake nepoverenja prema vama, a to vas sve vreme iritira. Uskoro vas očekuje rasprava. Zdravlje: Smanjite unos alkohola.

Izvor: astrousluge.com