Dnevni horoskop za 31. avgust 2022. Lavovi, dogovor sa jednom osobom obećava zajednički dobitak

|

Ovan

Ljubav: Budite dovoljno maštoviti i osmislite neku interesantnu zabavu u dvoje. Posao: Učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim situacijama u različitim pravcima. Zdravlje: Sve je moguće kada imate dobru volju.

Bik

Ljubav: Partner čini stvari zbog kojih treba da se osećate polaskano ili zadovoljno. Odgovorite na sličan način. Posao: Ne volite da Vam diktiraju pravila ponašanja. Želite da sačuvate pravo na mišljenje i individualnost. Zdravlje: Izbegavajte loše navike, prijaće Vam boravak u prirodi.

Blizanci

Ljubav: Ukoliko Vas muče ljubavne dileme, razmislite šta je pravi povod za Vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati partnera. Posao: Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima uspešnog poslovanja. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Rak

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Pogađa Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Lav

Ljubav: Pažnje i lepih gestova nikada dovoljno za zajedničku sreću. Slobodno uživajte u lepim stvarima. Posao: Dogovor sa jednom mlađom osobom obećava zajednički dobitak, poslovni uspeh ili zadovoljstvo. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica

Ljubav: Dobra volja »čuda čini«, dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osetite novu kreativnu inspiraciju. Posao: Ponekad Vam nedostaje samopouzdanje i smisao za praktičnom orijentacijom, ali uvek postoji zaobilazno rešenje. Zdravlje: Izbegavajte različite situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Vaga

Ljubav: Neko je na Vašoj strani, čak i kada postoje različita interesovanja ili prioriteti. Nalazite se u pozitivnom okruženju. Posao: Nečija usluga ima veliku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju poslovnu varijantu. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava u poznatom društvu.

Škorpija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančani sluh i »široke vidike« za zajedničke planove. Posao: Nemojte rešavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, opustite se.

Strelac

Ljubav: Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija, opustite se.

Jarac

Ljubav: U privatnom životu, odgovorite na nečiji poziv ili poruku. Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Posao: Uspeh je moguće ostvariti ako računate na svoje bogato iskustvo ili na neke skrivene adute. Zdravlje: Imate dovoljno snage da savladate različite prepreke.

Vodolija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad je nužno upotrebiti »tajnu formulu«, koja donosi veliki uspeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posedujete profesionalne manire. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju psihofizičku formu.

Ribe

Ljubav: Važno je da Vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri i odobrovolji. Posao: Neko Vam jasno daje do znanja, da se nalazite u dobroj poziciji. Važno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite potencijalne rivale. Zdravlje: Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.