Dnevni horoskop za 28. februar 2023. Vodolije, neko velikodušno ispunjava sve vaše zahteve

|

Ovan

Ljubav: Susret sa jednom osobom više podseća na igru »emotivnog prikrivanja« i testiranja, nego na iskrenu razmenu osećanja. Posao: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Izbegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete proverenim informacijama. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Bik

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju nove emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Posao: Nerazumevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju. Prihvatite kompromis. Zdravlje: Prijaće Vam iskreni razgovor i poveravanje, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljivi. Posao: Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno Vam je novo i efikasnije rešenje. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Rak

Ljubav: Nema potrebe da potcenjujete partnerove mogućnosti ili da se zanosite subjektivnim procenama. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalni rizik. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje nepovoljno utiču na Vaše zdravstveno stanje.

Lav

Ljubav: Za sada vešto korisite svoje sposobnosti na različitim stranama. Partner ne može da odoli Vašem šarmu. Posao: Stepen poslovnog uspeha najviše zavisi od pravilnog izbora taktike koju primenjujete prema saradnicima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Devica

Ljubav: Prati Vas nesklad. Partneru nedostaje razumevanje ili dobra volja, a Vama upornost. Posao: Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Vaga

Ljubav: Izbegavajte sve situacije u kojima se previše uzbuđujete. Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi. Posao: U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju. Međutim, mimo Vaše volje neko ima završnu reč. Zdravlje: Prijaće Vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani.

Škorpija

Ljubav: Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na Vaš ljubavni život. Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima. Posao: U većini situacija umete da prilagodite kriterijume prema svojim interesima i da se izborite za bolje uslove. Zdravlje: Posvetite pažnju nekim vedrim i zabavnim sadržajima, opustite se.

Strelac

Ljubav: Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Posao: Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Zdravlje: Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.

Jarac

Ljubav: Ukoliko Vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte provokativne situacije. Posao: Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

Vodolija

Ljubav: Planirajate susret ili neku atraktivnu zabavu u dvoje. Ako ne pokušate, pokajaćete se. Posao: Vaša okolina deluje pozitivno i neko velikodušno ispunjava zahteve koje postavljate. Zdravlje: Važno je da sačuvate dobro raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Posao: Motivisani ste za poslovni uspeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna mlađa osoba. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.