Dnevni horoskop za 27. februar 2023. Rakovi, izbegavajte napete situacije – Lavovi, čeka vas iznenađenje

|

Ovan

Ljubav: Priželjkujete zanimljivije događaje u ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da Vam popravi raspoloženje. Posao: Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji Vas vezuju za određene saradnike. Ne treba da trpite nečiju samovolju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

Bik

Ljubav: Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, a partner nema previše razumevanja za Vaše izgovore. Posao: Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima.

Blizanci

Ljubav: Budite umerenji u zahtevima prema voljenoj osobi. Prijaće Vam susret sa bliskim prijateljima i nečija pažnja. Posao: Nečija priča na Vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Rak

Ljubav: Izbegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, važno je da među Vama postoje dobre namere. Posao: Ukoliko Vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, potrebno je da imate precizne ciljeve. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju pozitivnu energiju.

Lav

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje. Priuštite sebi neke lepe »sitnice« i dobro društvo. Posao: Saradnja Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila, kao i na uvažavanje različitih afiniteta. Zdravlje: Unosite više tečnosti u organizam.

Devica

Ljubav: Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija, opustite se.

Vaga

Ljubav: Partner deluje sumnjičavo i to se odražava na Vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje Vas nepotrebno razdvajaju. Posao: Očekuju Vas različite obaveze, potrebno je da se dobro organizujete u susretu sa saradnicima. Na vreme zatražite nečiju podršku. Zdravlje: Izbegavajte neporne situacije koje Vas psihološki uznemiravaju.

Škorpija

Ljubav: Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje Vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Posao: Ponekad sve deluje relativno ili neobično. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju sa različitih aspekata. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Strelac

Ljubav: U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvek »najbolje« rešenje. Posao: Različite okolnosti su na Vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate, budite istrajni u svojim namerama. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u dvoje, kao recept za dobro raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Delujete uznemireno, zatražite nečiji oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Kontrolišite svoje impulse. Posao: Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje Vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija uz omiljeni hobi.

Vodolija

Ljubav: Napokon dolazite do saznanja da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Postupite po svojoj savesti. Opustite se. Posao: Budite promišljeni i nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Zdravlje: Ulepšajte svoje raspoloženje, posvetite pažnju vedrijim sadržajima.

Ribe

Ljubav: Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima. Posao: Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da delujete dobronamerno. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.