Dnevni horoskop za 26. januar 2023. Vagama sve ide od ruke, Jarčevi ostavljaju negativan utisak

|

Ovan

Ljubav: Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, postoje detalji koji Vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku. Posao: Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno kako biste ispravili poslovni propust. Budite realni. Zdravlje: Ne budite sujetni, smanjite svoju nervozu.

Bik

Ljubav: Ponekad treba rizikovati, posebno ako Vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na osećanja. Posao: Umete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete saradnike na akciju. Zato, bez kolebanja. Zdravlje: Važno je da uskladite želje i mogućnosti.

Blizanci

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančani sluh i »široke vidike« za zajedničke planove. Posao: Nemojte rešavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, opustite se.

Rak

Ljubav: Voljena osoba dobro poznaje Vašu ćud i karakter, ne možete da sakrijete svoje raspoloženje. Samo se zavaravate. Posao: Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Lav

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Posao: Pažljivije analizirajte saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Devica

Ljubav: Budite diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije Vaše »tajne namere«. Partner budnim okom posmatra i prati Vaše kretanje. Posao: Stalo Vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Na sreću, delujete veoma ubedljivo na svoju okolinu. Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti u ishranu.

Vaga

Ljubav: Neko Vas uzbuđuje i privlači Vašu pažnju više nego što ste spremni da priznate. Delujete tajanstveno. Posao: Sa par dobrih poteza možete da učinite više nego Vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Škorpija

Ljubav: Partner ne obraća pažnju na Vaše komentare, imate utisak da Vas drži po strani u odnosu na neke »tajne planove«. Posao: Dokazivanje pravde u ovom trenutku nije Vaš primarni cilj. Ne možete da utičete na nečije ponašanje. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Strelac

Ljubav: Prihvatite partnerovu ideju ili rešenje. Nema potrebe da se emotivno nadmudrujete u »mrtvoj trci« u kojoj nema pobednika. Posao: Ulažete veliki napor, ali neko nema poštovanja za Vaše rezultate i zasluge. Ipak, Vi ste osoba koja neće dozvoliti da osporavaju Vašu ulogu. Zdravlje: Važno je da osećate pozitivnu insipiraciju, opustite se.

Jarac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom važno je da tačno definišete svoje emotivne želje i spektar interesovanja koja imate. Posao: Neko u Vama podstiče sumnju. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja negativan utisak na okolinu. Zdravlje: Prijaće Vam nečija blizina ili naklonost, kao pozitivan podsticaj.

Vodolija

Ljubav: Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Posao: Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Zdravlje: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

Ribe

Ljubav: U emotivnom smislu, nemojte činiti stvari koje kod partnera izazivaju ljutnju ili negodovanje. Posao: Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu, sada Vam preostaje žaljenje zbog onoga što ste rekli ili učinili. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.