Dnevni horoskop za 25. septembar 2022. Blizanci, postupite po svojoj savesti

|

Ovan

Ljubav: Nemojte zanemariti nečije želje ili potrebe. Budite iskreni prema voljenoj osobi. Posao: Delujete angažovano, ali imate loš predosećaj. Bolje funkcionišete samostalno nego u grupi. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije ili javnu raspravu.

Bik

Ljubav: Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu, osećate emotivnu tenziju i nezadovoljstvo. Nemojte prkositi bliskoj osobi. Posao: Testirajte svoje profesionalne sposobnosti u različitim prilikama. Zdravlje: U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbuđenja.

Blizanci

Ljubav: U emotivnom smislu učinite onako kako Vam odgovara, bez osećanja krivice. Posao: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savesti. Zdravlje: Večernje sate planirajte da provedete u skladu sa svojim raspoloženjem.

Rak

Ljubav: Delujete uznemireno, ali za razliku od Vas, partner tačno zna šta želi ili oseća. Stoga, ne dozvoljava promenu zajedničkih planova. Posao: Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Zdravlje: Planirajte omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav

Ljubav: Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Posao: Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Devica

Ljubav: Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne želje. Uživajte u lepim stvarima i uz blisku osobu. Posao: Neko ugrožava Vaše poslovne interese, ali nema razloga za veću zabrinutost. Sačekajte na povoljniji trenutak kada ćete ostvariti svoje namere. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja, opustite se.

Vaga

Ljubav: Partner ne obraća pažnju na Vaše komentare, imate utisak da Vas drži po strani u odnosu na neke »tajne planove«. Posao: Dokazivanje pravde u ovom trenutku nije Vaš primarni cilj. Ne možete da utičete na nečije ponašanje. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da tražite krivca za svoje promašaje. Delujete provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Posao: Preterujete u svojoj želji da ostavite snažan utisak na saradnike. Vaše ponašanje ukazuje na preterano isticanje ličnih sposobnosti. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Ništa ne postižete principom negacije, uzaludno se protivite voljenoj osobi i teatralno demonstrirate svoju sujetu. Posao: Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite. Zdravlje: Potrebna Vam je nečija podrška i moralno ohrabrenje.

Jarac

Ljubav: Ponašate se previše izbirljivo i zahtevno pred bliskom osobom, na kraju ne dobijate koliko zaslužujete. Posao: Svako od saradnika želi da zauzme što bolju poziciju koja garantuje novi poslovni uspeh ili prestiž na društvenoj lestvici. Zdravlje: Izbegavajte preterivanje, usporite svoj ubrzani ritam.

Vodolija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Posao: Ukoliko Vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju strategiju. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Ribe

Ljubav: Primećujete da partner lukavo i vešto ignoriše Vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvek postoji faktor iznenađenja. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.